REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Dexter Fletcher ir Dalia Ibelhauptaitė (nuotr. SCANPIX)

Prieš kelias dienas Londoną sudrebino išskirtinis filmo apie Eltono Johną renginys. Prie juostos „Rocketman“ taip pat prisidėjo ir Dalios Ibelhauptaitės vyras Dexteris Fletcheris – jis buvo juostos režisierius.

22

Prieš kelias dienas Londoną sudrebino išskirtinis filmo apie Eltono Johną renginys. Prie juostos „Rocketman“ taip pat prisidėjo ir Dalios Ibelhauptaitės vyras Dexteris Fletcheris – jis buvo juostos režisierius.

REKLAMA

Iškilmingoje puotoje dalyvavusi Dalia bei jos sutuoktinis Dexteris susižėrė visą fotografų dėmesį. Moteris drąsiai žengė su pramogų pasaulio garsenybės raudonuoju kilimu.

„Nerealus vakaras... Jaučiu, kad jau tuoj tuoj įgausiu naują profesiją – supermodelis“, – juokėsi ji savo feisbuko paskyroje.

„Juozai Statkevičiau, tu dar kartą padarei mane totalia vakaro karaliene. Tu man duodi tokį pasitikėjimą savimi šitose situacijose“, - liaupses žėrė garsi moteris.

„Fantastiški žiedai „Martinėlis&Co“ – mano pirmieji gyvenime rimti žiedai. Milžiniškas ačiū Silvijui Martinėliui. Lietuvos dizaino talentas žibėjo ant mėlynojo kilimo“, - neatsidžiaugė Dalia.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad juostoje taip pat nusifilmavo ir Juozas Statkevičius. Jis atviravo visuomet svajojęs išbandyti jėgas filmavimo aikštelėje, tačiau niekuomet garsiai apie tai nekalbėjęs.

REKLAMA

Pakviestas dalyvauti atrankoje į atlikėjo Elton John gyvenimą nušviečiantį filmą „Rocketman“, vyras tikina, jog sutiko net nedvejodamas, kadangi žavisi tikromis asmenybėmis, sunkiu darbu pasiekusiomis pasaulinį pripažinimą ir E. John įvardija viena jų.

Nepaisant ilgametės draugystės su filmą režisavusiu Dexteriu Fletcheriu ir jo sutuoktine, režisiere Dalia Ibelhauptaite, filmą kūrusios kino studijos „Paramount“ atstovai nuolaidžiauti J. Statkevičiui nebuvo linkę.

„Vaidmeniui buvo ieškomas dizaineris, tačiau į filmavimo aikštelę patekau tikrai ne draugysčių dėka – perėjau visą ruožą patikrų – vertino mano kūrybos vaizdo medžiagą, nuotraukas, mano asmenybę. Sulaukiau gausybės komplimentų – Holivudas matė daug dizainerių, tačiau kino studijos atstovai buvo nustebę, jog tokia maža šalis kaip Lietuva turi tokio lygio kutiurjė, tad džiaugiuosi, galėdamas nustebinti net visko mačiusius“, – apie atrankų subtilybes pasakojo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Muzikiniame fantastiniame filme „Rocketman“ mados kūrėjas vaidino turtingą, ekscentrišką, nuo sekso ir narkotikų priklausomą dizainerį, drauge su atlikėju E. John besigydantį priklausomybių klinikoje.

„Tiesą sakant, man net nereikėjo vaidinti – Dexteriui patarus, buvau savimi, užsidėjęs arogantiško ir viskam abejingo tipo kaukę“ – išduoda mados guru, tikinantis, jog debiutas kine sukėlė nemažai jaudulio, tačiau penkias savaites trukęs procesas atpirko viską: „Filmavimo aikštelėje tvyrojo fantastiška atmosfera, kurios dėka jaučiausi puikiai. Esu laimingas galėdamas debiutuoti tokio lygio filme ir nepaprastai didžiuojuosi savimi“, – mintimis dalijosi jis.

Filmavimo aikštelėje susidūręs ne tik su pagrindinį vaidmenį atlikusius aktoriumi Taronu Egertonu, tačiau ir su pačiu E. John ir jo šeima, J. Statkevičius atskleidžia esąs sužavėtas jų paprastumu ir šiluma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų