REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Žinomos vilnietės nepraleido aromatų ir desertų šventės (nuotr. Organizatorių)

Trečiadienio vakarą neseniai sostinės senamiestyje duris atvėrusioji kavinėje „Strange Love“ žinomos moterys galėjo susipažinti su naujausia, artėjančioms gražiausioms žiemos šventėms skirta „L‘Occitane“ produktų kolekcija.

27

Trečiadienio vakarą neseniai sostinės senamiestyje duris atvėrusioji kavinėje „Strange Love“ žinomos moterys galėjo susipažinti su naujausia, artėjančioms gražiausioms žiemos šventėms skirta „L‘Occitane“ produktų kolekcija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į renginį atvyko Lina Anušauskienė, Jolanta Svirnelytė, Justė Zinkevičiūtė, Akvilina Ubartaitė, Tamara Binevič, Jolanta Talaikytė, Laima Lavaste, Alvyda Jasilionytė ir kt.

REKLAMA

Žinomos moterys vakaro metu ne tik domėjosi kvapniomis kosmetikos naujienomis, vaišinosi desertais, bet ir klausėsi džiazo muzikos, kurią atliko Justė Kazakevičiūtė (vokalas) ir Richardas Banys.

Įdomu tai, kad naująją šventinę „L‘Occitane“ produktų kolekciją sukūrė vienas garsiausių prabangių gardumynų šefų Pierre Hermé, neretai vadinamu „desertų Picasso”. Šių metų pradžioje, šefo draugas „L‘Occitane“ įkūrėjas Olivier Baussan pakvietė jį sukurti ypatingą kvapų kolekciją. „Kai aš kūriau šiuos aromatus, jie ne tik turėjo kvapą. Jie įgavo ir savitą skonį“, - sako P. Hermé.

REKLAMA
REKLAMA

L‘OCCITANE naująją kolekciją sudaro trys išskirtinės linijos. Pirmoji – tai jazminų, šlamučių ir neroli linija, antroji – citrusiniai vaisiai, aromatingi prieskoniai bei gaivūs rabarbarai, trečioji – medaus ir mandarinų produktai.

Renginio viešnios turėjo galimybę paskanauti „Strange Love“ įkūrėjų, organoleptikų (gastronomijos žinovai, ragautojai) Petro Jarašūno, Roko Jarašūno ir Mindaugo Ryškaus sukurtų desertų, kurių idėjas inspiravo naujųjų „L‘Occitane“ produktų kvapniosios natos. Damos vaišinosi rausvųjų pipirų biskvitu su cinamono kremu ir džiovintais vaisiais, rabarbarų ledais su šalavijų kremu ir greipfrutų žievelėmis, vaniliniu Crème brûlée su jazminų žiedais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų