Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Su mineraliniu vandeniu Vytautas liuks šašlykai gaunasi
Negi patys neturite fantazijos, kad reikia skaityti kitų receptus. Riboti kažkokie :) Plagiatoriai.
Greit su kiviu bet skonio nebera tada saslyko
Jeigu galvoju kepti šašlykus pvz. šeštadieni, tai aš užmarinuoju antradienį, sudedu į indą su dangčiu ir į šaldytuvą ir kartą į parą permaišau. Geri, minkšti ir sultingi. Vienam kg.mėsos dedu 12gr. druskos, 1 valg.šaukštą citrinų sulčių, 1 valg. šaukštą aliejaus, natūralaus medaus apie valgomą šaukštą, garstyčių arbatinį šaukštelį, pipirų ir 2 skilteles česnakų. Pabandykit, tikrai patiks. Svogūnų nededu.
@SKAITYTOJA Iš pradžių viso medaus nesudėkit, gal jum nepatiks. Medus turi šiek tiek jaustis, bet kad nebūtų saldu.
Visiškai pritariu, mėsa įgauna kepenėlių tekstūrą.
Aš į normaliai užraugtus šašlykus dedu kivio tik kokios 5 min prieš movimą ant iešmų tai šiek tiek suminkština mėsą, bet jeigu net du kivius sudėsi ir dar palaikysi tiek laiko kaip rašo šiame recepte tai tikrai nebus ką kepti o jeigu ir iškepsi tai tikrai nebus skanūs.
@vilma Pritariu, receptas neteisingasbuvo isbandyta pagal si recepta. Visa mesa nukrito nua iesmu i zarijas, o jeivu ka ir pagavom, tai buvo neimanoma valgyti, buvo ziauriaineskanu. Nesikartosiu, jusparasete visiskai teisingai.
Nieko gero tik sugadinta mėsa
Valgiau viena karta,nes tiesiog buvo gaila ismesti mesa.Niekas nevalge,tiesiog visiems buvo sleikstoko skonio.Tikrai neverta nei kivius gadini,o jie pas mus neiperkami,nei nuo labiau mesa.
-

m
pats puikiausias receptas
jei neisiskaitot recepto iki galo.gaila.
Nedekite kvailu receptu
Kyviai mesa padaro kaip besivelencia kose ,o kur svogunai? prieskoniai .kvailesnio dar nera buve
@irena Pritariu. Gaunasi prie dantų kambarį košė nuo kivių.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų