• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilnietė Laura pasakoja, kad iš cukinijų, kurių vasarą ir rudenį turi beveik nuolat, itin dažnai gamina sriubas nei troškinius. Šį sykį ji nusprendė pagaminti cukinijų blynelius.

Vilnietė Laura pasakoja, kad iš cukinijų, kurių vasarą ir rudenį turi beveik nuolat, itin dažnai gamina sriubas nei troškinius. Šį sykį ji nusprendė pagaminti cukinijų blynelius.

REKLAMA

Nors tai, jokia naujiena, visgi Laura atrado naują receptą, mat į klasikinius cukinijų blynelius pridėjo daugiau ingredientų nei įprastai.  „Skonis fantastiškas, blyneliai net nespėjo atvėsti. Kepiau pirmą, bet ne paskutinį kartą. Šeima buvo labai laiminga ir apdalijo mane komplimentais“, - sakė skaitytoja. 

Jums reikės: 1 vidutinio dydžio cukinijos, indelio konservuotų kukurūzų, 1 svogūno, 1 kiaušinio, 200 gramų miltų, baziliko lapelių, mėgstamų prieskonių, druskos. 

Sutarkuokite cukiniją, sumaišykite ją su kukurūzais, kepintu svogūnu. Įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, susmulkinkite bazilikų lapelius. Pagardinkite prieskoniais, druska ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus. 

Valgykite su grietine, alyvuogėmis arba mėgstamu pikantišku padažu. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų