Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Matosi, kad jai virtuvė ne draugė. 2val kepti pomidorus - žūsta visas likopenas, gaminti indaplovėje? Gal tada geriau unitaze?
Kodėl tokia aukšta 165oC tremperatūra orkaitėje?
Ar tikrai tokioje temperatūroje pomidorus kepti 2 valandas ?
Sako,kad kepti pomidorai daug sveikiau.Bet man skaniau zali.Prancūzai pomidorus patiekia tik keptus.Nežinau ar visuose regionuose.
Maisto ruošimas indaplovėje? Moteriškei daktaro reikia. Gal viryklės neturi? Kuo toliau tuo durniau. O tai kur indus plauna, orkaitė?
Tai kur tie patarimai apie super augimą? Apie žuvų ir dilgėlių naudojimą senei žinoma, nenustebino.
Tamsta ponia taip mandrai darydama tą valgį paskui visa savaite bezdi prisivalgius
Kažkaip keistokai skamba
Mes kai vasara turim daug pomidoriuku, tai irgi kepu orkaiteje su mesa ir kitom darzovem, gal pusvalandi.Ir mes paskutinius suvalgem jau po nauju.
Mes kai vasara turim daug pomidoriuku, tai irgi kepu orkaiteje su mesa ir kitom darzovem, gal pusvalandi.
Aš paskutinį išnokusį pamidorą suvalgiau per Naujus metus.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų