REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Pyragas su varške (nuotr. Organizatorių)

Artėja spalvingiausios metų šventės Šv. Velykos, taigi TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Ieva Pikžirnytė ne tik gamins įvairiausius patiekalus šventiniam stalui, bet ir pademonstruos, kaip marginti kiaušinius natūraliais dažais.

9

Artėja spalvingiausios metų šventės Šv. Velykos, taigi TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Ieva Pikžirnytė ne tik gamins įvairiausius patiekalus šventiniam stalui, bet ir pademonstruos, kaip marginti kiaušinius natūraliais dažais.

REKLAMA

Laidos viešnia gastro gidė, kavos ir maisto ekspertė Ieva gamins geltoną kaip saulė varškės keksą su aguonomis ir avietėmis. Saulės geltonumą keksui suteiks ciberžolė. Apie maistą ir prieskonius Ieva žino tikrai labai daug.

„Ciberžolę sumaišius su juodaisiais pipirais jos pasisavinimas žymiai pagerėja. Tokiu mišiniu galima gardinti ir saldžiuosius patiekalus“, – patarė laidos viešnia. Ji taip pat pademonstruos, kaip nudažyti kiaušinius su ciberžole.

Nuolatinis laidos šefas, grilio virtuozas Vylius Blauzdavičius Velykų stalui siūlo pasigaminti  patiekalą, primenantį netikrą zuikį.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas laidos šefas, istorinės virtuvės ekspertas – Tomas Rimydis laidos žiūrovams pademonstruos, kaip atskirti skaniąją smidro dali nuo kietosios. „Smidrų kotelių irgi nereikia išmesti, iš jų galima virti sultinį, sudžiovinus puikų pagardą pasidaryt. Viską galima panaudot“, – sako šefas.

REKLAMA

Nauja rubrika – „La Maistas #ISNAMU“

„La Maistas“ žiūrovų laukia netikėtumas – laidoje atsiranda nauja rubrika #ISNAMU, kurioje laidos šefai iš savo namų virtuvių demonstruos, kaip pasigaminti skanius, nesudėtingus patiekalus iš to, ką turite savo šaldytuvuose ir spintelėse.

Šį kartą Tomas Rimydis iš savo virtuvės demonstruos, kaip išsikepti grikių pyragą su ubuoliais, o Vylius Blauzdavičius pasiūlys pasigaminti sočią vakarienę – Suomišką bulvių ir sūrio apkepą.

Kuo dar nustebins virtuvės šefai – pamatysite laidoje.

„La Maistas“ laida – sekmadienį 9 val. per TV3, o dar daugiau patarimų ir receptų – www.lamaistas.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų