Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
tik Lietuvoje perkant alu dar reikia susimoket ir uz buteli!
>>o aš grįžtu namo ir bandau švyturio švyturiu tą skonį burnoj užmušt :)

dėl skonio nesiginčijama :)
kiekvienas virėjas savo patiekalą giria. kiša koks giminaitis savo alaus paragaut - nu baisuma, o kaip žmogui į akis pasakyt. tai nuryji ir numyki, "nieko, geras", o tas ir džiaugiasi, ant didžiųjų aludarių varo, nes pats "geresnį" alų verda. nu ir ką tu tokiam. o aš grįžtu namo ir bandau švyturio švyturiu tą skonį burnoj užmušt :)
Skaniausias yra savo paties išvirtas alus. Vakar kaip tik dunkelweizen'ą išpilsčiau, šeštadienį ESB virsiu.

Galite pažiūrėti ką žmonės verda namuose: atvirasalus.lt
užsienyje alu verda keli stambus koncernai, su kuriais palyginus musu stambiausias aludaris - svyturys, tik maza alaus darykla. jie verda pagal savo recepturas, mes - pagal savo, bet faktas tas, kad pagal senoviskas recepturas galima pagaminti gera ir su siuolaikinemis technologijomis. tik idomu, kokius "stebuklingus" priedus uzsienieciai deda, kad taip pailgeja galiojimas?
sudetyje yra mieziu produktu... tai visa sudetis ir esme, kad LT alus nieko daugiau ir neturi.. o kaip uz tokio produkto sudeti, tai kainos jau labai riebios... mazosios LT imones, kaip Birzu kraste, gamina alu ne is milteliu ir pelkiu vandens, tai uztai ju produkcija visados turi savo megeju. Tikruju alaus megeju skonio neapgausit !
tai kaip gi nepirksi nes uzsienietiškas alus gaminamas dar pagal sena technologija ,nors yra keletas kur ir jau gamina pagal naujoviška . tai yra :pagrinda nebesudaro vien mieziai,apyniai,mielies ir vanduo ,o ryžiu pakaitalas į kurį tik įdedama tik truputi miežio salyklo dėl skonio ir spalvos , nes toki alu gaminti labiau apsimoka gaminti ekonomiškai nes gaunamas daug didesnis pelnas nei gaminat tradisiškai
ekspertai atsirado, užrištom akim taip susimautumėt alų ragaudami, kad iš braškių neišlįstumėt. paieškokit visokių aklųjų degustacijų ir labai nustebins rezultatai
lietuviskas alus yra labai neskanus produktas,kuri geriant jauciasi vandens skonis.Tfu! Galu gale sitas surogatinis-miltelinis byzalas dings is parduotuviu lentynu!
iš ko gi pagamintas alus, jeigu iki Lt atvežus, už tokią kainą galima parduoti? man jau geriau butelis švyturio balto, negu kelios skardines ten kazkokio valentino alaus, irgi balto, nuo kurio vidurius paleidzia
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų