• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
Kepta duona (nuotr. asm. archyvo)

Savaitgalio užkandžiui – gardi duonelė su pačiomis įvairiausiomis užtepėlėmis. Tinklaraštininkė Ingrida, savo patiekalais gerbėjus lepinanti feisbuko grupėje  „Ingridux virtuvėlė“ siūlo užkandį, kurį valgydami, apsilaižysite pirštelius. 

Savaitgalio užkandžiui – gardi duonelė su pačiomis įvairiausiomis užtepėlėmis. Tinklaraštininkė Ingrida, savo patiekalais gerbėjus lepinanti feisbuko grupėje  „Ingridux virtuvėlė“ siūlo užkandį, kurį valgydami, apsilaižysite pirštelius. 

REKLAMA

Iškepkite duoną aliejuje, apibarstykite druska, įtrinkite česnaku. Užtepėlėms puikiai tinka dviejų rūšių sūriai: mocarelos ir čėderio. Sutarkuokite juos per burokinę trintuvę. 

Sūrius paskirstykite į keturias lygias dalis. Į vieną papildomai dėkite šalto rūkymo lašišos ir svogūno laiškus. Į kitą - per burokinę trintuvę tarkuotą morką. Į trečią - tuno konservuose savo sultyse su spaustomis citrinos sultimis. Į ketvirtą puikiai tinka rūkytas kumpis su traiškytu migdolu. 

Visas užtepėles gardinkite majonezu, išmaišykite ir tepkite ant keptos duonos. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų