• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bulviniai blynai – vienas mėgstamiausių lietuvių patiekalų. Tačiau ar kada nors bandėte juos kepti ne keptuvėje, o vaflinėje? Tokiu būdu jie tampa ne tik traškesni, bet ir be galo gardūs. Išbandykite šį receptą jau dabar. 

Bulviniai blynai – vienas mėgstamiausių lietuvių patiekalų. Tačiau ar kada nors bandėte juos kepti ne keptuvėje, o vaflinėje? Tokiu būdu jie tampa ne tik traškesni, bet ir be galo gardūs. Išbandykite šį receptą jau dabar. 

REKLAMA

Blynams reikės: 10 nedidelių bulvių, 1 kiaušinio, 2 šaukštai miltų, 2 nedideli svogūnai, druska, pipirai.

Padažui: 3 šaukštai grietinės, 3 šaukštai natūralaus jogurto, pundelis svogūno laiškų, druska, pipirai.

Gaminimas:

Bulves nulupame, nuplauname ir sutarkuojame smulkiai kartu su svogūnais.

Mušame kiaušinį, beriame miltus, prieskonius ir gerai išmaišome.

Čirvinių blynų keptuvę įkaitiname ir patepame aliejumi.

Dedame nepilną samtuką tarkių ir kepame, kol gražiai apskrunda.

Svogūno laiškus susmulkiname ir sumaišome su grietine, jogurtu ir prieskoniais.

Tiekiame blynus su padažu, kol šilti.

Man gavosi iš šio kiekio 8 blynai.

Recepto šaltinis: http://samciouzrasai.blogspot.se

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų