Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kažkada kalendoriuje radau receptą,be virtu bulviu,tuomet nusunkta krakmolo reikia uzplikyti verdančiu vandeniu ir gerai greitai išmaišyti,krakmolo mase padidės dvigubai.Cepelinai gausus skanus,nereikia deti virtu bulviu,pameginkite
Nereikia virtos bulvės.
dar į maltą mėsą dedu didelį pakapinta svogūno galvą.
Kaip nusibodo tie receptai su pavadinimais.taip darė mociutė,taip darė mamytė,ir visi su receptai su zodziu senoviškas
Cepelinu gamint nemokat? Taigi gumos gabalas su mesa vidury,gausis. Jei nemokat - atvaziuokit,pamokysiu
P*ze kiek cia "ekspertu" vel susirinko :D
Galiu pasakyti viena jai kazkas nepatinka tai negaminkit, eikit pro sali. Ir kiek vienas zino kiek vireju tiek ir receptu, visi skirtingai gamyna ir nereikia cia savo purvo liet... Kaip pasiutlige sergantis sabakos, jomajo..
Ismatos, o ne cepelinai. Teko panasiu ragauti, tai ir issileidzia, ir kietoki. Skanesniu, kaip mano, dar nevalgiau, tad galit ir nemokyti.
Tikrai labai skanus ir minksti cepelinai irbe virtu bulviu tik krakmola uzplikau verdanciu vandeni ir tik tada dedu i tarkius
O KUR VIRTOS TRINTOS BULVĖS?VIEN IŠ TARKIŲ ABEJOJŲ AR BUS MINKŠTI SKANŪS CEPELINAI.TAI RECEPTAS NUO SENŲ LAIKŲ IR NEIŠRADINĖKIT DVIRAČIO.TURBŪT SKANESNIŲ UŽ SAVO NEVALGĖT.TAI IR SKANU. O VERDU TIK 15MIN.
@ANGELĖ Minkšti cepelinai man gaunasi ir be virtų bulvių,tiesiog nereikia perspausti.Aprašytas receptas,mano nuomone,klasikinis,tik abejočiau,ar reikia virti su lauro lapais ir pipirais.Į įdarą vargiai reiktų česnako.Virti 15 min. neužtektų dėl nevirtos mėsos,termiškai apdoroti patartina apie 35 min.
@ANGELĖ Įdaras tikrai neišverda per 15 min, nebent ver
dat be įdaro, ar jau su išvirta mėsa.
Na, nežinau kokie čia cepelinai gausis jei virti 40 min. Šiaip užtenka 16 ar 20 min, na ir receptas nieko gero
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų