Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Puikus receptas! Ne tik kad vizualiai labai apetitiskai atrodo, bet ir skonis misraines nuostabus! Neturejom konservuotu kukuruzu, tad panaudojom sviezius, juos apskrudinom keptuvej, atvesinom ir sudejom i salotas. Labai skanu!!! Aciu uz recepta! 
                    
    
  
                                    Kai į patiekalą siūlomas majonezas, tai toks siūlytojas neturi jokio supratimo kas yra padažas...primityvi masinė virtuvė.
                    
    
   @Viola
                o kai i patiekala siulo ta dvokala alyvuogiu alieju, acta, citrinos sultis, tai apsivemt galima nuo tu Amerikietisko stiliaus Oliverio salotu su aliejais. 
Tikros salotos tik su majonezu arba grietine, visa kita yra slykstus issigimimas ir tos visos zoles su aliejum yra slykstybiu slykstybe. Skaniausia tik Lietuviska ir gruziska virtuve, o ne tie kitu saliu baisumai su ju dvokianciais aliejais.
  Tikros salotos tik su majonezu arba grietine, visa kita yra slykstus issigimimas ir tos visos zoles su aliejum yra slykstybiu slykstybe. Skaniausia tik Lietuviska ir gruziska virtuve, o ne tie kitu saliu baisumai su ju dvokianciais aliejais.
                                    Perdaug visko  irvtas vuskas suplakama i viena vieta  tai labai  nepatunja kepenims  reikia kuo maziau visko  kopustas morkyte smulkiai sutarkuota truputis acto  ar citrinos truputis  aliejaus  petrazoliu  ir viskas sumust ir valgyt
                    
    
   @Voke
                Kaip kas megsta
                    
    
   @Voke
                Jo, aliejaus, citrinos, acto, o tada mezymai, gastritai nuo situ idiotisku amerikonisko stiliaus salotu receptu. I salotas tik majonezas arba grietine, o ne tas brudas aliejus, citrina, actas, pamazgos, o ne salotos. Uzsienyje slyksciausios salotos visur kur tik esu ragavus.
                    
    
  
                                    Prie svieziu produktu marinuoti netink
                    
    
   @Lins
                Kai valgyt nori,viskas tinka
                    
    
  
Taip gaminti kopūstų mišrainę išmokė draugė: tiks prie visų patiekalų