Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Virtų bulvių būtina dėti....!
                    
    
  
                                    Cepelinai dedami tik į verdantį vandenį
                    
    
  
                                    Visada dedu į tarkius trečdalį virtų bulvių.Cepelinai būna minkšti ir skanūs.Į mėsa niekada nededu kiaušinio nuo jo mėsa sukietėja tik druska ,pipirai ir česnakas.
                    
    
  
                                    Kas čia naujo?
                    
    
  
                                    Ką čia naujo išmokinsi?Visi juo taip daro.
                    
    
  
                                    Likusį krakmolą visada nuplikome verdančiu vandeniu,tik tada dedame į tešlą.., cepelinai būna minkštučiai ir labai skanūs.
                    
    
  
                                    Visuomet dedame virtų trintų bulvių,cepelinai minkštesni gaunasi
                    
    
  
                                    Cepelinai
                    
    
  
                                    niekas neišvirs po tokios rašliavos, penkiamečio rašinėlis pilnas nesąmonių
                    
    
   @pavardenis
                 Čia uošvienei pavaišinti.
                    
    
  
                                    Nieko naujo, senas visų žinomas receptas
                    
    
   @Ina
                O kur virtos bulves? Senas receptas,butent,su dalimi virtu bulviu,kad butu minkstesni
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Taip gaminti cepelinus išmokė mama: Justina rekomenduoja išbandyti