Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Virtų bulvių būtina dėti....!
Cepelinai dedami tik į verdantį vandenį
Visada dedu į tarkius trečdalį virtų bulvių.Cepelinai būna minkšti ir skanūs.Į mėsa niekada nededu kiaušinio nuo jo mėsa sukietėja tik druska ,pipirai ir česnakas.
Kas čia naujo?
Ką čia naujo išmokinsi?Visi juo taip daro.
Likusį krakmolą visada nuplikome verdančiu vandeniu,tik tada dedame į tešlą.., cepelinai būna minkštučiai ir labai skanūs.
Visuomet dedame virtų trintų bulvių,cepelinai minkštesni gaunasi
niekas neišvirs po tokios rašliavos, penkiamečio rašinėlis pilnas nesąmonių
@pavardenis Čia uošvienei pavaišinti.
Nieko naujo, senas visų žinomas receptas
@Ina O kur virtos bulves? Senas receptas,butent,su dalimi virtu bulviu,kad butu minkstesni
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų