Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kiek pamenu,bet šitas straipsnis gal kokie 5m.kartojasi prieš Velykas.
Kiaušiniai tikrai labai gražūs gaunasi. Bet man asmeniskai jie paskui dvokia, kai išviri ir palaikai per nakti..labai nemalonus kvapas jaučiasi.
Gal nebesvaikite, 8 minutes virtas kiaušinis mus minkštas? Kiaušinių virimo recepto autorei, tikrai su galva negerai
@Tas pats Miunchauzenas Negerai todėl, kad jos smegenys tiek laiko pavirintos.
@Tas pats Miunchauzenas Tikrai su galvą gerai kiti mėgsta tik ,kad baltymas būtu sukietėjas, o turinys palaidas-skystas,aš tokio negaliu valgyti. Nors virtus kiaušinius valgau į metus kartą tik per Velykas, o po Velykų kurių nesuvalgiau padarau baltą mišrainę ir ją valgau per atvelykio ar tuojau po Velykų darau
Vyną reikia gerti o ne kiaušinius dažyti
@Ona Velykinis vynius
Gal vyno prigerus ir graziai atrodo kiausiniai issiblaivius atrodis kitaip matyt nemate graziu marguciu
Straipsnis tai jau senas, nes vyno už 2 eurus kažkaip neteko matyti, pati mokėjau 5 eurus. Jau pasiruošiau dažymui, tik darau kiek kitaip: užvirinu vyną, perpilu į karščiui atsparų siaurą indą (nes plačiame neapsems kiaušinių, dedu į tą karštą vyną baltus nevirtus kiaušinius ir palieku per naktį. Nuo karščio jie ir taip sukietėja, tad kam papildomai dar juos virti.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų