- Kiaušiniai, 6 vienetai
 - Kvietiniai miltai, 150 gramų
 - Cukraus pudra, 100 gramų
 - Kakava, 20 gramų
 - Šokoladas, juodasis, 120 gramų
 - Sviestas, tirpintas, 60 mililitrų
 - Kepimo milteliai, 1 šaukštelis
 
Gaminimas:
REKLAMA
  
  REKLAMA
     
Kremui:
- 2 l grietinės
 - 100 g cukraus
 - 40 g želatinos
 - romo esencijos
 - Šokoladinei glazūrai:
 - 200 g šokolado
 - 200 g sviesto
 - vaisių tortui papuošt
 
Atskirai iškepame biskvitus. Ruošiame kremą: grietinėlę išplakame ir pamažu sumaišome su tirpintu šokoladu ir sviestu. Grietinę išplakame ir sumaišome su tirpinta želatina. Viską sluoksniais dedame į formą ir paliekame nakčiai. Išverdame glazūrą: šokoladą ir sviestą šildome vandens vonelėje. Kitą dieną tortą padengiame glazūra ir puošiame vaisiais. Skanaus.
REKLAMA
 
  
