Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nuvaziuaju pas kaimynus gerus į Suvalkų, prisiperki sviesto ir uzšaldai, ne vaziuasi dėl vieno pakelio, alaus keletą palečių ir parvaziaves galvoji, kodėl pas mus valdžioje tiek dalbajobų
Tai velniams tada tuas šaldiklius išgalvojo? galvos jūsų "isrdejai" tik mėšlą purtyti, visi žmonės daugumoje taip daro, atrado stebuklą, kad kažką pasakyti
Naujieną parašė! Taip darau jau n metų. Akcijos metu nusiperku daugiau ir laikau šaldiklyje. Atlaidntas yr kaip ką tik iš parduotuvės.
Mes "nežinojome," kad mėsą ir sviestą galima užšaldyti.
Kas čia per stebuklai, kas čia per naujiena!Žmonės senai tą žino nuo šaldytuvo atsiradimo laikų.Tas kas parašyta irgi nepilnai atitinka tikrovės.Nesvarbu sviestas sūdytas ar ne jį drąsiai galima šaldymo kameroje laikyti metus laiko.Druska čia jokios rolės nevaidina.Gi sviestas prie aukštos minusinės temperatūros į akmenį sušąla.Nesąmonių nereikia rašyti ir kvailinti žmonių.Taip pat rašo, jei nesuvalgoma supjaustyti kūbeliais ir užšaldyti.Nagi vaikų žaidimas.Paprasčiausia sviesto 200g pakuotę padalini pusiau supakuoji į kepimo popierių ir į šaldymo kamerą dedi.Juk to gabalėlio mėnesį nevalgysi, per savaitę sunaudoji.Juokas ima skaitant, kad moteris šitaip vaikiškai mąstančiai rašo.
@Patirtis Pritariu,dabar priviso ,,ekspertų,, ir bruka savo tiesas,kurios seniai žinomos....
O kur daugiau dėti, ypač, jei pavyksta gauti pigesnio. Uzsiperki pusmečiui ir į saldikli. Tai naujiena, cha!
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų