Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ir kiek esu girdėjusi, kad rūgštingumą sutvarko beržai
@Skrandukas Pavz., kaip su beržu ?
O beržų lapų arbata, ar gerai būtų gert?
O kaip padidint rūgstinguma yra zmoniu su sunazintu arba nuliniu rūgstingumu
@Voke Kad pakelti rūgštingumą, svarbiausia nevalgyti rūgštingumą mažinančio maisto.
Rūgštingumą mažina - nevirti obuoliai, nevirtos citrinos, nevirtos uogos, išskyrus spanguoles, pienas, grietinėlė netgi į kavą, degtinė, medus su šiltu vandeniu,

Didina rūgštingumą - virti, kepti obuoliai, virtos uogienės, kompotai, spanguolės ir virtos, ir nevirtos, rūgpienis, medus su šaltu arba karštu vandeniu, rūgpienis, pakepintas ar pavirtas pomidorų padažas, jeigu dedate į sriubas grietinės, būtinai užvirkite, alus, sausas vynas, šampanas,,,, tiesiog dabar visko neprisimenu.... Atminkite, kad ne visi rūgštūs produktai kelia rūgštingumą, stebėkite kai pavalgote kaip reaguoja skrandis. Daug kam šokoladas kelia rūgštingumą, kitiems atvirkščiai. Atsiminkite, kad vaisiai, uogos valgoma tik prieš valgį arba tarp valgių, po valgio tik praėjus valandai.
Baikit su tais išdavimas. Tarytum Lietuvoje vieni išdavikai gyvena. Rašinėjat išdavė ta, išdavė ana, atskleidė dar kažką. Fe. Nereikia uzsiciklinti ant tokių pat pavadinimu. Ar neturite fantazijos?
Baikit su tais išdavimas. Tarytum Lietuvoje vieni išdavikai gyvena. Rašinėjat išdavė ta, išdavė ana, atskleidė dar kažką. Fe. Nereikia uzsiciklinti ant tokių pat pavadinimu. Ar neturite fantazijos?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų