Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nkd nk neveriu iberiu prieskoniu skirtu marinavimui 3 saukstai druskos i stiklaini 3 litru 3 saukstai cukraus ir 3 saukstai acto uzpilu verdanciu vandeniu ir stovi kelis metus netgi beje marinuojant galiukai nepjaustomi niekada nes agurkas praranda skoni galiukai pjaustomi kai apsiraugi tam kartui greitam naudojimui o siaip receptu daug visokiu kiekvienam pagal skoni
O sitie agurkai apsaugos nuo karonos? Labai bijau,ateina ruduo. O kelniu neturiu,nes visas apshikau is baimes.
Esmita, prieš komentuodama vertėtų susiprasti, kad maisto gaminimo, kepimo, konservavimo, marinavimo receptų įvairovė kulinarijoje visame pasaulyje yra begalybė.O savo netaktišku ir neetišku išsišokimu parodai kad esi kaip pati prisipažinai parašiusi esi,,šūdinė su šūdiniu" išmanymu.Lipk lauk iš ,,šūdinio"išprusimo,o tai ,,smirdėsi"visą likusį gyvenimą.
Yra ir geresnių:)čia senas ,kuriam reikia žolių
siaip pries vekuojant marinuojant ar raugiant kiek zinau galiuku nereikia nupjaustyti tik pries valgant,niekur nesu taip mates kad butu nupjaustomi
@dfgh Nejuokinkit! Visą gyvenimą tiek močiutės, tiek mama, o dabar ir aš , agurkų galiukus nupjaunam prieš konservuojant ar marinuojant! Nenupjausto tik tinginiai, įmonės ir kai deda vadinamuosius "šūdinius" agurkus!
@Esmita o aciu uz issamu paaiskinima nezinojau kad buna sudiniu agurku pas manes tokie neauga
@Esmita Va cia tai atsilupus avis. Apgailetina. Kas nori tas nepjausto. O savo tokiais komentarais,negalvok,kad issisoki auksciau uz kitus. Nes atvirksciai,nusiriti i dugna.
@dfgh Nupjovus galiuką, agurkas jau nebe agurkas, naudojimui netinkamas, jai dar pomidoriukams galiukus nupjausim, tada jau būtų, vaizdcialis nekoks
Matavimas šaukštais yra niekam tikęs būdas, nes šaukštų dydis įvairus. Geriausia sverti.
Nesamones yra lengvesniu budu marinuoti .E
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų