Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O kuom tai skiriasi nuo kotletų?kad duona juoda?
Puikisi
Nesąmonė tokiam patiekalui naudoti faršą ,kodėl negalite patys susismulkinti natūralią mėsą ir tada gaminti šį patiekalą -skanaus !
@Algis Tai jeigu susmulkinsi natūralią mėsą,kas tai bus?ne faršas?
@Algis Tai kur jūs gausite tos "natūralios"mėsos?Pas ūkininkus,kurie augina this pačiais pašarais,kaip ir specializuotose fermose,, tuos pačius augimo stimuliatorius,na,gal tik ma žiau antibiotics. Tai čia jums bus "natūrali" mėsa?Gal jūs save galite taip apgauti,bet realybė kitokia-gausit tą pat faršą,ar maltą mėsą,tik nepilsit stories papildymui vandens,kaip kad daro kai kuriose parduotuvėse.
Nors vienas receptas puikus, reikės pabandyti, prisimenant senus gerus laikus, kai valgyklose kvepedavo šis patiekalas, ypač su bulvių koše ir burokėlių salotomis, nors anais laikais kitokių salotų nelabai ir būdavo, viskas atsidurdavo valgyklos darbuotojų tasese ir vedėjos šaldytuvuase
@Zigmas Daug metu gaminu pagal si recepta,puikaus skonio tikrai.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų