Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Sausas marinatas pagal skonį, ir likus 30min, ne daugiau, iki kepimo, nuluptą kiviu itraiškom užmaišom. 1 kivis 400gr mėsos plius minus. Ir mėsa skani minkšta ir be jokių šūdų kefiru, grietiniu, mineralinių, ar dar ko.
Na..toks marinatas,jei saslyka reiks esti nuo asfalto
Kefyras minkstina mesa realiai, o svogunai nieko neduoda. Pasisudyti kiekvienas pagal savo skoni gali.
@Žinovas Nesvaik
debilai ka valgote mesa ar marinata...is kur atsirado tiek dbebilu aiskinanciu apie saslyka... armenu paklauskite..kiprieciu.....jums atsakys ..apsisikeliai rasytojai..
@saslas Nežinai tai ir nerašyk ,receptas labai geras ,patikrinta,dar galima parduotuvės grietine pamarinuoti,nereikia ir nakties,užtenka 3 val palaikyti
Ir kam mums reikia nukritusios nuo iešmo mėsos? Mes ne žurnatutės, kad visokį š... vartotume.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų