Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Teisingai
                    
    
  
                                    Kol parašėt apie briedziukus, aš jau avižėles ragauju
                    
    
  
                                    Bobausiai pas mus tik auga, kiekvieną pavasarį prisirenka ir valgau, skanus grybai,
 
  
                                    Ir vėl Aukso gysla! Kaip dar neparašė Sveikata padėkos. Gėda. Ar jau nebemoka lietuviškų žodžių...
                    
    
  
                                    Rašo,kad žinotumėm?velniam?- be nuotraukų tokie straipsniai - nereikalingi
                    
    
  
                                    Valgome tik voveraites,baravykus,raudonviršius,kazlėkus,rudmėses ,machavykus.Viskas.Neverta nuodytis nevisaverčiais grybais.
                    
    
  
                                    Jei vardijat grybų rusis,bukit malonus ir vaizdelį ideti,kitaip straipsnis nieko vertas
                    
    
  
                                    su baravykais..šiaip tokių šungrybių nevalgome,ne arklių skrandžius turime,ne badas,fui
                    
    
   @kam ta foto
                O kur tu dabar baravykų surasi, jeigu visą Rūdninkų giria išdraskyta, visur tik poligonai,mokymo alia centrai, puvanti mediena iškirsta sukrauta į rietuvės ir visiems dzin apie ekologiją. Ne Lietuva o totalinis tankodromas, nors savų tankų 0-lis...
                    
    
  
                Galėtų būti daugiau nuotraukų, tarp jų i
            
 
                                    Dominykas
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Šį Lietuvos grybą mokslininkai vadina aukso gysla: ragina nesupainioti su kitu