• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Besimėgaudami paskutiniu vasaros mėnesiu vis dar svajojate apie sultingus šašlykus? Tuomet išbandykite šį gardžiųjų jautienos šašlykų receptą, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

Besimėgaudami paskutiniu vasaros mėnesiu vis dar svajojate apie sultingus šašlykus? Tuomet išbandykite šį gardžiųjų jautienos šašlykų receptą, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

REKLAMA

Šašlykams reikės: 500 g jautienos.

Marinatui: 1 stiklinės raudonojo vyno (sauso ar pusiau sauso); 1 nedidelio smulkiai supjaustyto svogūno; 45 ml balzamiko acto; 0,5 a.š. druskos; 0,5 a.š. maltų juodųjų pipirų; 0,5 a.š. maltų česnako miltelių 0,5 a.š. kajeno pipirų; 0,5 a.š. grūstų čili pipirų; 45 ml alyvuogių aliejaus.

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite maždaug 2,5 cm gabalėliais.

Dubenyje sumaišykite marinatui išvardintus ingridientus ir sudėkite mėsos gabalėlius.

Marinuokite šaldytuve keletą valandų.

Sumaukite gabalėlius ant iešmų ir kepkite.

Šaltinis: Oditėlės blogas

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų