REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas salierų (gumbas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 450 gramų menkių (filė be odos)
  • 3 vienetai džiūvesėlių (riekelės)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (neriebus)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis tabasko padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus, sudėkite smulkintą salierą, svogūną, trumpai pakepinus uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol daržovės suminkštės.
    Džiūvėsėlius sutrupinkite, trečdalį atidėkite, o likusius suberkite į dubenėlį.
    Žuvį nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į dubenį su duonos trupiniais.
    Kartu sudėkite pakepintas daržoves, majonezą, petražoles, supilkite „Tabasko“ padažą, citrinų sultis, įberkite žiupsnelį druskos, įmuškite kiaušinį, sumaišykite ir keliskart sumalkite (faršas turi gautis skystokas).
    Iš faršo suformuokite 4 maltinius, padėkite juos 30 min. į šaldytuvą, kad truputį sukietėtų.
    Atšaldytus maltinius apvoliokite likusiuose trupiniuose ir dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų.
    Vartant kepkite apie 10-12 min.
    Patiekite su ryžiais, daržovėmis. Galite papuošti citrinos griežinėliais.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas salierų (gumbas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 450 gramų menkių (filė be odos)
  • 3 vienetai džiūvesėlių (riekelės)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (neriebus)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis tabasko padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus, sudėkite smulkintą salierą, svogūną, trumpai pakepinus uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol daržovės suminkštės.
    Džiūvėsėlius sutrupinkite, trečdalį atidėkite, o likusius suberkite į dubenėlį.
    Žuvį nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į dubenį su duonos trupiniais.
    Kartu sudėkite pakepintas daržoves, majonezą, petražoles, supilkite „Tabasko“ padažą, citrinų sultis, įberkite žiupsnelį druskos, įmuškite kiaušinį, sumaišykite ir keliskart sumalkite (faršas turi gautis skystokas).
    Iš faršo suformuokite 4 maltinius, padėkite juos 30 min. į šaldytuvą, kad truputį sukietėtų.
    Atšaldytus maltinius apvoliokite likusiuose trupiniuose ir dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų.
    Vartant kepkite apie 10-12 min.
    Patiekite su ryžiais, daržovėmis. Galite papuošti citrinos griežinėliais.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų