REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (virtos, pjaustytos riekelėmis)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 800 gramų žuvies
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį išvirti sūdytame vandeny su svogūnu, pipirais ir lauro lapais. Į indą, kuriame kepsime, sluoksniais sudėti žuvį ir bulves. Kiekvieną sluoksnį pabarstyti krapais, petražolėm, o bulves dar ir muskato riešutu. Viską užpilti pienu suplaktu su kiaušiniais ir lydytu sviestu. Kepti 200C orkaitėje apie 30 min., kol pradės rusti bulvių krašteliai.

Autorius: www.skonisirkvapas.blogspot.com

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (virtos, pjaustytos riekelėmis)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 800 gramų žuvies
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį išvirti sūdytame vandeny su svogūnu, pipirais ir lauro lapais. Į indą, kuriame kepsime, sluoksniais sudėti žuvį ir bulves. Kiekvieną sluoksnį pabarstyti krapais, petražolėm, o bulves dar ir muskato riešutu. Viską užpilti pienu suplaktu su kiaušiniais ir lydytu sviestu. Kepti 200C orkaitėje apie 30 min., kol pradės rusti bulvių krašteliai.

Autorius: www.skonisirkvapas.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų