REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 50 gramų pipirnių
  • 1 vienetas svogūnų (smulkintas)
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų burokėlių (virti, tarkuoti)
  • šiek tiek žuvies (virta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtus žuvies (menkės, jūros lydekos) filė gabaliukus kubeliais sudėti į lėkštę. Šalia sudėti burokėlius, svogūnus, pipirnę, petražoles kaip garnyrą, pagardinti majonezu arba aliejumi.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų