REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų kukurūzų (malti (miltai))
  • 1.5 valgomojo šaukšto taukų (riebalų) (lydyti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų menkių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis supjaustoma plonomis siauromis juostelėmis, šios suvilgomos plaktame kiaušinyje, pavoliojamos miltuose ir 4 min. pakepinamos gerai įkaitintuose riebaluose, po to liepsna sumažinama, įpilama saldžiarūgščio padažo ir dar 2 min. patroškinama.

    Padažui reikės:
    Šaukštelis aliejaus, šaukštas smulkiai sukapoto arba 0,5 šaukštelio malto imbiero, 0,5 šaukštelio acto, 2 šaukšteliai cukraus, šaukštelis pomidorų padažo, 2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo, 2 šaukšteliai konjako.

    Imbieras 5 min. pakepinamas įkaitintame aliejuje.
    Į krakmolą maišant supilama cukrus, actas, pomidorų padažas ir konjakas. Viskas dar pamaišoma, kol pasidaro pasta. (Jei reikia, galima įpilti truputį vandens.) Viskas užpilama ant imbierų ir verdama 5 min., kol padažas sutirštėja.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų