REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 15
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinę sumaišome su majonezu, pagardiname druska, išspaudžiame česnaką. Viską išmaišome.
- Žalumynus smulkiai supjaustome.
- Paimam atidaroma formą. Į formos dugną dedam napoleono lakštą, supilame 1/3 padažo, išlyginam, sudedam pusę lašišos.
- Dedam antrą lakštą, supilame dar 1/3 padažo, sudedam likusią lašišą, žalumynus ir uždengiame trečioju lakštu. Ant viršaus supilame likusį padažą.
- Tortą uždengiame maistine plėvele ir pastatome per naktį į šaldytuvą.
-  Kitą dieną išimam tortą iš formos. Torto kraštus apibarstome džiūvėsėliais. Papuošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos(aš papuošiau besmėgenių pagamintų iš varškės sūrio ir pingvinukais iš alyvuogių).
 
 
 Skanaus.
REKLAMA
 
  

 
  
  
  
  
  
  
  
  
 