Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1/3 stiklinės kalendrų (smulkinta)
- 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
- 0.5 vieneto paprikų (žalioji)
- 3 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1/4 stiklinės svogūnų (raudonieji, smulkinti)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 150 gramų žuvies (filė (Jūsų mėgstama))
- 1 vienetas tortilijos
- šiek tiek padažo (pvz. guacamole)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų ingredientų kiekių pagaminsite 1 sotų taco.
Žuvį išvirkite vandenyje su prieskoniais.
Išvirtą žuvį išimkite iš vandens ir palikite atvėsti.
Atvėsusią žuvies filė, pomidorus bei paprikas supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su svogūnais, kalendra, alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais.
Sudėkite viską ant tortilijos, ant viršaus užpilkite padažo (aš šiuo atveju naudojau guacamole padažą).
Perlenkite tortiliją per pusę ir valgykite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1/3 stiklinės kalendrų (smulkinta)
- 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
- 0.5 vieneto paprikų (žalioji)
- 3 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1/4 stiklinės svogūnų (raudonieji, smulkinti)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 150 gramų žuvies (filė (Jūsų mėgstama))
- 1 vienetas tortilijos
- šiek tiek padažo (pvz. guacamole)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų ingredientų kiekių pagaminsite 1 sotų taco.
Žuvį išvirkite vandenyje su prieskoniais.
Išvirtą žuvį išimkite iš vandens ir palikite atvėsti.
Atvėsusią žuvies filė, pomidorus bei paprikas supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su svogūnais, kalendra, alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais.
Sudėkite viską ant tortilijos, ant viršaus užpilkite padažo (aš šiuo atveju naudojau guacamole padažą).
Perlenkite tortiliją per pusę ir valgykite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą