INGREDIENTAI:
  -   100 gramų   morkų 
  -   50 gramų   špinatų 
  -   3 vienetai   kiaušinių 
  -   150 mililitrų   grietinėlės 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   aliejaus 
  -   600 gramų   žuvies (filė) 
  -   50 gramų   žiedinių kopūstų 
  -   šiek tiek   petražolių 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinelės, muškite po kiaušinio trynį. Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą virtą žiedinį kopūstą, į trečią šutintus špinatus su SANTA MARIA petražolėmis. Visus produktus iš įndėlių paeiliui sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases. Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
 
 Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir paeiliui visas mases atsargiai ir gražiai dėti į formą. Formą padengti folija ir kepti 150 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15-20 minučių.   
    Autorius: Kristina 
     REKLAMA