INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- 1 valgomasis šaukštas manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 400 gramų žuvies
- šiek tiek provanso žolelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį sumalame į faršą, smulkiai supjaustome svogūną, įmušame kiaušinį, manų kruopų, druskos, pipirų, SANTA MARIA provanso prieskoninių žolelių ir viską gerai išmaišome. Suformuojame kotletus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame kepti į įkaitintą keptuvę, kurioje įkaitintas aliejus. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ant vidutinės ugnies.
Patiekiame su pasirinktu garnyru.
Autorius: Jelena
REKLAMA