REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 vienetas svogūnų (nemažas)
  • 50 gramų sūris (fermentinis)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas obuolių (rūgštus)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek aliejaus
  • 4 vienetai žuvies (menkės file)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 vienetas svogūnų (nemažas)
  • 50 gramų sūris (fermentinis)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas obuolių (rūgštus)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek aliejaus
  • 4 vienetai žuvies (menkės file)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį pasūdome, pabarstome pipirais ir paliekame 10 - 15 min.
  2. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje.
  3. Sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu.
  4. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę'' ir 10 - 15 min. kepame karštoje orkaitėje.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų