REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 pakeliai želės (skirtingu spalvų)
  • 1 skardinė persikų (konservuoti)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai)
  • šiek tiek spanguolių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai želatinos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 pakeliai želės (skirtingu spalvų)
  • 1 skardinė persikų (konservuoti)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai)
  • šiek tiek spanguolių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai želatinos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žėlė pagaminam kaip nurodyta ant pakelio įdėdami dar į kiekvieną žėlė spalvą po a.š. želatinos. Paliekame atvėsti.
  2. Persikų puseles įpjauname ne iki galo ir sudedam į forma, įberiame uogų, įdedam mėtų lapelių. Užpilame geltonos spalvos žėlė tiek, kad persikai butu apsemti iki puses, įdedam į šaldymo kamerą. Kai šiektiek sustinga užpilame likusi geltonos spalvos žėlė ir vel į kamera. Kai sustingsta pilame kitą spalvą ir vėl į kamerą. Dedame braškių griezinelius, užpilame paskutinę spalva uždengiame ir dedam į šaldytuvą per naktį.
  3. Kitą dieną formą atidarome, apverčiame.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų