Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 saujos salotų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
- 2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 300 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
Atvėsinti.
Salotas suplėšyti ir sumaišyti su pupelėmis ir svogūno pusžiedžiais.
Pasūdyti ir įberti pipirų.
Salotas paskaninti užpilu iš aliejaus, sojos padažo, citrinų sulčių ir vyno.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 saujos salotų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
- 2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 300 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
Atvėsinti.
Salotas suplėšyti ir sumaišyti su pupelėmis ir svogūno pusžiedžiais.
Pasūdyti ir įberti pipirų.
Salotas paskaninti užpilu iš aliejaus, sojos padažo, citrinų sulčių ir vyno.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą