REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus pudros
  • 1/3 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (smulkus)
  • 2 valgomieji šaukštai margarino
  • 1/3 stiklinės pekanų riešutų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
  • 1 stiklinė vyšnių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų (mišinys kepiniams)
  • 3/5 stiklinės pieno
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • 1/3 stiklinės sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Kepimo formą patepame riebalais.
    Ištirpintą sviestą sumaišome su ruduoju cukrumi.
    Vyšnias sumaišome su 2 šaukštais smulkaus cukraus.
    Į sviestą įmaišome miltų mišinį, pieną, 2 šaukštus minkšto margarino bei kiaušinius.
    Viską pamaišome apie 30 s.
    Šaukštu įmaišome į tešlą vyšnias bei pekano riešutų puseles.
    Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20-25 min.
    Iškepus paliekame 10 min. pravėsti.
    Glazūrai sumaišome cukraus pudrą, vanilę bei vandenį.
    Šia glazūra aptepame iškeptą pyragą.
    Taip pat pyragą galima papuošti vyšniomis bei pekano riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus pudros
  • 1/3 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (smulkus)
  • 2 valgomieji šaukštai margarino
  • 1/3 stiklinės pekanų riešutų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
  • 1 stiklinė vyšnių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų (mišinys kepiniams)
  • 3/5 stiklinės pieno
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • 1/3 stiklinės sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Kepimo formą patepame riebalais.
    Ištirpintą sviestą sumaišome su ruduoju cukrumi.
    Vyšnias sumaišome su 2 šaukštais smulkaus cukraus.
    Į sviestą įmaišome miltų mišinį, pieną, 2 šaukštus minkšto margarino bei kiaušinius.
    Viską pamaišome apie 30 s.
    Šaukštu įmaišome į tešlą vyšnias bei pekano riešutų puseles.
    Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20-25 min.
    Iškepus paliekame 10 min. pravėsti.
    Glazūrai sumaišome cukraus pudrą, vanilę bei vandenį.
    Šia glazūra aptepame iškeptą pyragą.
    Taip pat pyragą galima papuošti vyšniomis bei pekano riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų