Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 5 vienetai svogūnų
- 4 kilogramai kiaulienos
- 0.5 litro baltojo vyno (sausas)
- 1 litras vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus - griežinėliais, o česnakus kubeliais ar taip pat griežinėliais.
Mėsą sumaišykite su svogūnais, česnakais, citrinų griežinėliais, pipirais, garstyčiomis ir druska.
Viską užpilkite vyno ir vandens marinatu.
Marinuokite apie 1-2 paras.
Kepkite ant karštų žarijų.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 5 vienetai svogūnų
- 4 kilogramai kiaulienos
- 0.5 litro baltojo vyno (sausas)
- 1 litras vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus - griežinėliais, o česnakus kubeliais ar taip pat griežinėliais.
Mėsą sumaišykite su svogūnais, česnakais, citrinų griežinėliais, pipirais, garstyčiomis ir druska.
Viską užpilkite vyno ir vandens marinatu.
Marinuokite apie 1-2 paras.
Kepkite ant karštų žarijų.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą