REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai krapų (smulkinti)
  • 200 gramų voveraičių
  • 1 litras vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kai pradeda augti voveruškos (voveraitės), daugelis iš mūsų pasinaudoja proga ir prisirenka jų miške. Aš iš jų dažniausiai darau sriubą. Nieko nekepinu, nes taip ir paprasčiau ir sveikiau.

    Į verdantį vandenį sudėkite bulves, druską, bulvėms baigiant virti sudėkite grybus, pavirkite kokias 7 minutes, tada sudėkite krapus, grietinę, pipirus, po minutės jau galite valgyti. Mano sriuba būna tirštoka, su daug grybų, siūlau ir jums taip virti, tai skaniau nei valgyti vandenį.

Autorius: TM

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai krapų (smulkinti)
  • 200 gramų voveraičių
  • 1 litras vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kai pradeda augti voveruškos (voveraitės), daugelis iš mūsų pasinaudoja proga ir prisirenka jų miške. Aš iš jų dažniausiai darau sriubą. Nieko nekepinu, nes taip ir paprasčiau ir sveikiau.

    Į verdantį vandenį sudėkite bulves, druską, bulvėms baigiant virti sudėkite grybus, pavirkite kokias 7 minutes, tada sudėkite krapus, grietinę, pipirus, po minutės jau galite valgyti. Mano sriuba būna tirštoka, su daug grybų, siūlau ir jums taip virti, tai skaniau nei valgyti vandenį.

Autorius: TM

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų