Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 arbatiniai šaukšteliai krapų (smulkinti)
- 200 gramų voveraičių
- 1 litras vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kai pradeda augti voveruškos (voveraitės), daugelis iš mūsų pasinaudoja proga ir prisirenka jų miške. Aš iš jų dažniausiai darau sriubą. Nieko nekepinu, nes taip ir paprasčiau ir sveikiau.
Į verdantį vandenį sudėkite bulves, druską, bulvėms baigiant virti sudėkite grybus, pavirkite kokias 7 minutes, tada sudėkite krapus, grietinę, pipirus, po minutės jau galite valgyti. Mano sriuba būna tirštoka, su daug grybų, siūlau ir jums taip virti, tai skaniau nei valgyti vandenį.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 arbatiniai šaukšteliai krapų (smulkinti)
- 200 gramų voveraičių
- 1 litras vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kai pradeda augti voveruškos (voveraitės), daugelis iš mūsų pasinaudoja proga ir prisirenka jų miške. Aš iš jų dažniausiai darau sriubą. Nieko nekepinu, nes taip ir paprasčiau ir sveikiau.
Į verdantį vandenį sudėkite bulves, druską, bulvėms baigiant virti sudėkite grybus, pavirkite kokias 7 minutes, tada sudėkite krapus, grietinę, pipirus, po minutės jau galite valgyti. Mano sriuba būna tirštoka, su daug grybų, siūlau ir jums taip virti, tai skaniau nei valgyti vandenį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą