Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (rauginti)
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų vištienos širdelių
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti vištų širdeles, supjaustyti išilgai per pusę ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus. Taip sukepam ir kitus produktus atskirai: pievagrybius griežinėliais,s vogūnus pusžiedžiais, morką kubeliais. Agurko kepti nereikia, tik supjaustyti smulkiai, taip pat ir česnaką. Sudedam į salotinę, supilam majonezą, grietinę, garstyčias, pipirus, druską ir gerai išmaišome. Valgyti atšaldytą. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (rauginti)
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų vištienos širdelių
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti vištų širdeles, supjaustyti išilgai per pusę ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus. Taip sukepam ir kitus produktus atskirai: pievagrybius griežinėliais,s vogūnus pusžiedžiais, morką kubeliais. Agurko kepti nereikia, tik supjaustyti smulkiai, taip pat ir česnaką. Sudedam į salotinę, supilam majonezą, grietinę, garstyčias, pipirus, druską ir gerai išmaišome. Valgyti atšaldytą. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą