INGREDIENTAI:
- šiek tiek ananasų (konservuoto (padažui))
 - 50 gramų apelsinų (ketvirtis (padažui))
 - 2 valgomieji šaukštai citrinų (sultys (padažui))
 - šiek tiek citrinų (žalioji ir paprasta geltona)
 - šiek tiek cukraus ((padažui))
 - šiek tiek imbierų (gabalėlis, smulkintas)
 - šiek tiek juodųjų pipirų (pagal skonį)
 - 30 gramų kalendrų
 - šiek tiek paprikų (aitrioji, milteliai (padažui))
 - šiek tiek paprikų (ketvirtis (padažui))
 - 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
 - 5 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
 - šiek tiek druskos (pagal skonį)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Apelsinų sultis sumaišykite su alyvuogių aliejumi, įdėkite tarkuoto imbiero, pjaustytų kalendrų, citrusų griežinėlių, įberkite druskos ir pipirų.
Marinatu užpilkite vištieną, uždenkite dangčiu ir palikite šaldytuve 12 valandų.
Ruošiame padažą:
kubeliais pjaustome vaisius ir papriką, berkite cukraus ir paprikų miltelių, apliekite citrinų sultimis.
Grilyje kepkite blauzdeles. Patiekti su padažu. 
REKLAMA
 
  
