REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 česnakų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 1 vienetas petražolių (ryšulėlis)
  • 300 gramų ryžių (laukiniai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištos filė
  • 1 valgomasis šaukštas acto (vynuogių)
  • 50 gramų sojos padažo
  • 600 mililitrų vandens
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 stiklinės sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Viščiuko krūtinėlę ir papriką supjaustyti šiaudeliais, nuluptą svogūną – griežinėliais.
    2. Avokadą nulupti, supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultim.
    3. Įkaitintame aliejuje apkepti vištieną. Sudėti svogūną, papriką, supilti sultinį ir troškinti, kol skystis išgaruos.
    4. Supilti sojos padažą, actą, cukrų.
    5. Sudėti avokado gabalėlius, smulkintas petražoles, išspaustą česnaką ir kelias min pakaitinti.
    6. Į keptuvę (arba gilią keptuvę) supilti vandenį ir išvirti ryžius.
    7. Ant viršaus sudėti vištienos troškinį ir šiek tiek pakaitinti ant silpnos ugnies.

Autorius: vika

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 česnakų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 1 vienetas petražolių (ryšulėlis)
  • 300 gramų ryžių (laukiniai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištos filė
  • 1 valgomasis šaukštas acto (vynuogių)
  • 50 gramų sojos padažo
  • 600 mililitrų vandens
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 stiklinės sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Viščiuko krūtinėlę ir papriką supjaustyti šiaudeliais, nuluptą svogūną – griežinėliais.
    2. Avokadą nulupti, supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultim.
    3. Įkaitintame aliejuje apkepti vištieną. Sudėti svogūną, papriką, supilti sultinį ir troškinti, kol skystis išgaruos.
    4. Supilti sojos padažą, actą, cukrų.
    5. Sudėti avokado gabalėlius, smulkintas petražoles, išspaustą česnaką ir kelias min pakaitinti.
    6. Į keptuvę (arba gilią keptuvę) supilti vandenį ir išvirti ryžius.
    7. Ant viršaus sudėti vištienos troškinį ir šiek tiek pakaitinti ant silpnos ugnies.

Autorius: vika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų