Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 700 gramų vištos filė
- 50 gramų feta sūrio
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 120 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė pamušame su virtuviniu plaktuku.
Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkiname ir sumaišome su feta sūriu ir grietine (2 šaukštai). Vištienos filė įtriname druska ir pipirais.
Ant kiekvieno vištienos filė gabaliuko dedame įdaro ir susukame. Kad ritinėlis laikytųsi galima susmeigti mediniais pagaliukais.
Sudedame ritinėlius į kepimo indą, aptepame likusia grietine.
Kepame apie pusvalandį 180° C orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 700 gramų vištos filė
- 50 gramų feta sūrio
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 120 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė pamušame su virtuviniu plaktuku.
Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkiname ir sumaišome su feta sūriu ir grietine (2 šaukštai). Vištienos filė įtriname druska ir pipirais.
Ant kiekvieno vištienos filė gabaliuko dedame įdaro ir susukame. Kad ritinėlis laikytųsi galima susmeigti mediniais pagaliukais.
Sudedame ritinėlius į kepimo indą, aptepame likusia grietine.
Kepame apie pusvalandį 180° C orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą