REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus ((padažui))
  • 1 sauja česnakų (smulkiai kapoti)
  • 5 vienetai svogūnų (žieminiai, supjaustyti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų rapsų aliejaus (kepimui)
  • 100 gramų džiūvesėlių
  • 200 mililitrų vandens ((padažui))
  • šiek tiek druskos ((padažui))
  • 200 gramų razinų ((padažui))
  • 300 gramų vištos faršo
  • 2 valgomieji šaukštai vyno acto ((padažui))
  • 1 arbatinis šaukštelis akmens druskos (malūnėlyje)
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
  • šiek tiek maltos aitriosios paprikos
  • 1 vienetas valgomieji svogūnėliai (smulkiai supjaustytas, (padažui))
  • šiek tiek maltos rūkytos paprikos
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite maltą vištieną su svogūnais, česnakais, aitriąja paprika bei druska ir suformuokite kukuliukus. Sumaišykite sezamo sėklas ir džiūvėsėlius. Pavoliokite kukuliukus kiaušinio plakinyje ir sezamo sėklų bei džiūvėsėlių mišinyje. Įkaitinkite aliejų ir apie 2–3 minutes kepkite kukuliukus, kol jie gražiai paruduos. Tada sudėkite kukuliukus ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų aliejaus perteklius.

    Mirkomasis padažas:

    įkaitinkite vandenį su razinomis iki užvirimo. Sumažinkite ugnį ir kaitinkite apie 2–3 minutes, kol razinos suminkštės. Sudėkite kitus produktus, išskyrus valgomąjį svogūnėlį, ir juos gerai sumaišykite. Puodą nukaiskite ir įdėkite svogūnų. Pagardinkite druska ir išmaišykite, kad konsistencija būtų
    vientisa. Šiek tiek palaukite.

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus ((padažui))
  • 1 sauja česnakų (smulkiai kapoti)
  • 5 vienetai svogūnų (žieminiai, supjaustyti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų rapsų aliejaus (kepimui)
  • 100 gramų džiūvesėlių
  • 200 mililitrų vandens ((padažui))
  • šiek tiek druskos ((padažui))
  • 200 gramų razinų ((padažui))
  • 300 gramų vištos faršo
  • 2 valgomieji šaukštai vyno acto ((padažui))
  • 1 arbatinis šaukštelis akmens druskos (malūnėlyje)
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
  • šiek tiek maltos aitriosios paprikos
  • 1 vienetas valgomieji svogūnėliai (smulkiai supjaustytas, (padažui))
  • šiek tiek maltos rūkytos paprikos
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite maltą vištieną su svogūnais, česnakais, aitriąja paprika bei druska ir suformuokite kukuliukus. Sumaišykite sezamo sėklas ir džiūvėsėlius. Pavoliokite kukuliukus kiaušinio plakinyje ir sezamo sėklų bei džiūvėsėlių mišinyje. Įkaitinkite aliejų ir apie 2–3 minutes kepkite kukuliukus, kol jie gražiai paruduos. Tada sudėkite kukuliukus ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų aliejaus perteklius.

    Mirkomasis padažas:

    įkaitinkite vandenį su razinomis iki užvirimo. Sumažinkite ugnį ir kaitinkite apie 2–3 minutes, kol razinos suminkštės. Sudėkite kitus produktus, išskyrus valgomąjį svogūnėlį, ir juos gerai sumaišykite. Puodą nukaiskite ir įdėkite svogūnų. Pagardinkite druska ir išmaišykite, kad konsistencija būtų
    vientisa. Šiek tiek palaukite.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų