• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja krapų
  • 1 valgomasis šaukštas krienų
  • 1 sauja petražolių
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 2 vienetai vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 200 gramų varškės
  • 2 vienetai kumpio (riekės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė gabaliukus įpjauti, padaryti kišenėlę. Sutrinti varškę su petražolėmis, krapais ir įdėti į kišenėlę, apjuosti ją plonai atpjautu kumpio griežinėliu ir kepti apie 30 min 220 C temperatūroje.

    Pateikti su padažu iš majonezo, krienų ir garstyčių.

Autorius: Arvydas

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja krapų
  • 1 valgomasis šaukštas krienų
  • 1 sauja petražolių
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 2 vienetai vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 200 gramų varškės
  • 2 vienetai kumpio (riekės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė gabaliukus įpjauti, padaryti kišenėlę. Sutrinti varškę su petražolėmis, krapais ir įdėti į kišenėlę, apjuosti ją plonai atpjautu kumpio griežinėliu ir kepti apie 30 min 220 C temperatūroje.

    Pateikti su padažu iš majonezo, krienų ir garstyčių.

Autorius: Arvydas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų