REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 sauja krapų
- 1 valgomasis šaukštas krienų
- 1 sauja petražolių
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 2 vienetai vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 200 gramų varškės
- 2 vienetai kumpio (riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė gabaliukus įpjauti, padaryti kišenėlę. Sutrinti varškę su petražolėmis, krapais ir įdėti į kišenėlę, apjuosti ją plonai atpjautu kumpio griežinėliu ir kepti apie 30 min 220 C temperatūroje.
Pateikti su padažu iš majonezo, krienų ir garstyčių.
INGREDIENTAI:
- 1 sauja krapų
- 1 valgomasis šaukštas krienų
- 1 sauja petražolių
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 2 vienetai vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 200 gramų varškės
- 2 vienetai kumpio (riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė gabaliukus įpjauti, padaryti kišenėlę. Sutrinti varškę su petražolėmis, krapais ir įdėti į kišenėlę, apjuosti ją plonai atpjautu kumpio griežinėliu ir kepti apie 30 min 220 C temperatūroje.
Pateikti su padažu iš majonezo, krienų ir garstyčių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą