Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (saldžioji)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
- 1 kilogramas vištienos kulšelių (petukai ar sparneliai)
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus prieskonius, medų, sojos padažą, aliejų sumaišome. Išspaudžiame citrinos sultis.
Gautoje masėje apvoliojame mėsytę ir paliekame marinuotis bent kelioms valandoms.
Kepame orkaitėje arba ant grotelių apie 40 min.
Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (saldžioji)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
- 1 kilogramas vištienos kulšelių (petukai ar sparneliai)
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus prieskonius, medų, sojos padažą, aliejų sumaišome. Išspaudžiame citrinos sultis.
Gautoje masėje apvoliojame mėsytę ir paliekame marinuotis bent kelioms valandoms.
Kepame orkaitėje arba ant grotelių apie 40 min.
Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą