Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų triušienos
- šiek tiek druskos
- 150 gramų daržovių
- 300 gramų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Triušieną išvirti pasūdytame vandenyje (0,5 šaukštelis 1 l vandens) kartu su morka, petražolėmis ir svogūnu.
Virą triušieną supjaustyti gabalais ir užlieti padažu (grietinė su baravykais, praskiesta triušienos sultiniu arba pomidorų padažas, sumaišytas su sultiniu ar dar kitokiu pagal skonį).
Patiekti triušieną su ryžiais, makaronais, bulvėmis arba bulvių koše.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų triušienos
- šiek tiek druskos
- 150 gramų daržovių
- 300 gramų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Triušieną išvirti pasūdytame vandenyje (0,5 šaukštelis 1 l vandens) kartu su morka, petražolėmis ir svogūnu.
Virą triušieną supjaustyti gabalais ir užlieti padažu (grietinė su baravykais, praskiesta triušienos sultiniu arba pomidorų padažas, sumaišytas su sultiniu ar dar kitokiu pagal skonį).
Patiekti triušieną su ryžiais, makaronais, bulvėmis arba bulvių koše.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą