REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 300 gramų veršio faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek aliejaus (kepti)
- šiek tiek prieskonių (Sauda, veršienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Maltą mėsą su kiaušiniu, prieskoniais ir džiūvėsėlių, gerai išminkome. Rankomis blynelius, jos dedame ant kurioje priberta džiūvėselių. Spaudome abiejų pusių. Po to atsargiai perkeliam šniceliukus į keptuvę ir apkepam iš abiejų pusių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 300 gramų veršio faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek aliejaus (kepti)
- šiek tiek prieskonių (Sauda, veršienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Maltą mėsą su kiaušiniu, prieskoniais ir džiūvėsėlių, gerai išminkome. Rankomis blynelius, jos dedame ant kurioje priberta džiūvėselių. Spaudome abiejų pusių. Po to atsargiai perkeliam šniceliukus į keptuvę ir apkepam iš abiejų pusių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą