Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 700 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų kopūstų
- 1 vienetas laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 700 gramų veršienos
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 stiklinės padažo (pikantiškas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršieną supjaustyti gabaliukais ir šiek tiek pavirti.
Tada sudėti smulkiai supjaustytus porus, kopūstus, morkas, salierus, laurą, druską, pipirus ir virti, kol mėsa bus gatava.
Išvirtą mėsą įdėti į kitą puodą.
Sultinį su daržovėmis sutrinti, įpilti pikantiško padažo, išmaišyti ir užpilti mėsą.
Bulves sudėti į pasūdytą vandenį ir pavirti 10 min, tada sudėti į mėsos troškinį ir pabaigti virti.
Paskaninti patiekalą petražolėmis.
INGREDIENTAI:
- 700 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų kopūstų
- 1 vienetas laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 700 gramų veršienos
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 stiklinės padažo (pikantiškas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršieną supjaustyti gabaliukais ir šiek tiek pavirti.
Tada sudėti smulkiai supjaustytus porus, kopūstus, morkas, salierus, laurą, druską, pipirus ir virti, kol mėsa bus gatava.
Išvirtą mėsą įdėti į kitą puodą.
Sultinį su daržovėmis sutrinti, įpilti pikantiško padažo, išmaišyti ir užpilti mėsą.
Bulves sudėti į pasūdytą vandenį ir pavirti 10 min, tada sudėti į mėsos troškinį ir pabaigti virti.
Paskaninti patiekalą petražolėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą