REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors tai tikrai ne lietuviškas patiekalas, tačiau Velykų stalą tikrai papuoš!

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė ryžių
  • 3 vienetai jūros dumblių lapų
  • 100 gramų lašišų
  • 1 vienetas agurkų
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 3 valgomieji šaukštai ryžių acto
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vasabio
  • 1 arbatinis šaukštelis marinuotas imbieras
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Kai ryžiai atvės, supili ryžių actą sumaišytą su druska ir cukrumi, truputį jį pakaitinus, kad prieskoniai ištirptų. Ryžius išmaišyti.
  2. Agurką ir lašišą supjaustyti juostelėmis.
  3. Imti lapą, dėti ryžių, dėti agurko, lašišos ir bambukinio kilimėlio pagalba susukti ritinuką. Taip daryti su visais produktais. Padarius, supjaustyti šlapiu peiliu, valdyti su soja, vasabi ir imbieru. Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų