REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 130 gramų sviesto
  • 400 gramų kondensuoto pieno
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 50 gramų kokosų drožlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 130 gramų sviesto
  • 400 gramų kondensuoto pieno
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 50 gramų kokosų drožlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, kepimo miltelius sumaišome dubenyje.
  2. Minkštą sviesta išsukame su cukrumi. Po vieną įmušame kiaušinius. Pilame pusę skardinės kondensuoto pieno (likusią dalį paliekame įdarui). Galiausiai sukratome miltus, viską gerai išmaišome.
  3. Tešlą dedame į kepimo sijonėlius, pašauname į 180°C karštumo orkaitę. Kepame 25 - 30 min.
  4. Kai keksiukai iškepa ir atvėsta, ruošiame įdarą. Likusį kondensuotą pieną sumaišome su kokosų drožlėmis.
  5. Keksiukų viduryje išpjauname negilias duobutes. Jas užpildome įdaru. Taip pat galime apšlakstyti lydytu šokoladu.

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų