• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų margarino
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    1 pokelio vanilinio pudingo;
    500 ml. pieno;
    5 šaukštai cukraus;
    Glajui:
    25 g. sviesto;
    5 šaukštai saldžios kakavos.

    Į puodą supilti pieną, sudėti margariną, suberti vanilinį cukrų ir druską, viską užvirinti. Supilti visus miltus. Be perstojo maišant, ant didelės ugnies kaitinti tol, kol sulips didelis tešlos gniutulas ir atšoks nuo puodo dugno. tešlą perdėti į dubenį ir šiek tiek atvėsinti. Tada į ją mediniu šaukštu vienas po kito įsukti kiaušinius. Pirmą kiaušinį visiškai ištrinti tešloje ir tik tada įmušti kitą. Ir taip visus 5 kiaušinius. Tešla turi pasidaryti tąsi ir minkšta. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Skardelę iškloti kepimo popierium. Tešlą dėti į konditerinį švirkštą ir išspausti sausainiukus graikiško riešuto dydžio. Dviejų pirštų atsumu viens nuo kito. Kepti apie 20 min. kol gražiai pagels.

    Pudingą paruošti taip kaip parašyta ant pokelio turinio ir jį atvėsinti.
    Glajui sviesta išlydyti, supilti kakavą ir maišyti kol ištirps.

    Į vėjo krepšeli konditeriniu švirkstu įšvirksti pudingo, viršų patepti šokoladiniu glajumi.

    Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų margarino
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    1 pokelio vanilinio pudingo;
    500 ml. pieno;
    5 šaukštai cukraus;
    Glajui:
    25 g. sviesto;
    5 šaukštai saldžios kakavos.

    Į puodą supilti pieną, sudėti margariną, suberti vanilinį cukrų ir druską, viską užvirinti. Supilti visus miltus. Be perstojo maišant, ant didelės ugnies kaitinti tol, kol sulips didelis tešlos gniutulas ir atšoks nuo puodo dugno. tešlą perdėti į dubenį ir šiek tiek atvėsinti. Tada į ją mediniu šaukštu vienas po kito įsukti kiaušinius. Pirmą kiaušinį visiškai ištrinti tešloje ir tik tada įmušti kitą. Ir taip visus 5 kiaušinius. Tešla turi pasidaryti tąsi ir minkšta. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Skardelę iškloti kepimo popierium. Tešlą dėti į konditerinį švirkštą ir išspausti sausainiukus graikiško riešuto dydžio. Dviejų pirštų atsumu viens nuo kito. Kepti apie 20 min. kol gražiai pagels.

    Pudingą paruošti taip kaip parašyta ant pokelio turinio ir jį atvėsinti.
    Glajui sviesta išlydyti, supilti kakavą ir maišyti kol ištirps.

    Į vėjo krepšeli konditeriniu švirkstu įšvirksti pudingo, viršų patepti šokoladiniu glajumi.

    Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų