REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų avižų (dribsniai)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų kviečių (kruopos)
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 vienetas sultinio (daržovių, arba grybų, kubelis)
- 100 gramų miežinių kruopų
- šiek tiek linų sėmenų (bei kviečių sėmenys po 50 g)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vandenį supilame į puodą ir jame sutrupiname buljoną. Didesniame inde sumaišome kruopas į vientisą masę. Kai vanduo užverda, supilame kruopas ir paverdame 5 min. Išjungiame ugnį ir uždengę dangčiu leidžiame kruopoms subrinkti. Po 15 min viską permaišome ir nuėmę dangtį paliekame brinkti 5 minutėms. Paskui sudedame sviestą ir grietinę ir viską sumaišome. Patiekdami ant košės užbarstome maltų pipirų pagal skonį.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų avižų (dribsniai)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų kviečių (kruopos)
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 vienetas sultinio (daržovių, arba grybų, kubelis)
- 100 gramų miežinių kruopų
- šiek tiek linų sėmenų (bei kviečių sėmenys po 50 g)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vandenį supilame į puodą ir jame sutrupiname buljoną. Didesniame inde sumaišome kruopas į vientisą masę. Kai vanduo užverda, supilame kruopas ir paverdame 5 min. Išjungiame ugnį ir uždengę dangčiu leidžiame kruopoms subrinkti. Po 15 min viską permaišome ir nuėmę dangtį paliekame brinkti 5 minutėms. Paskui sudedame sviestą ir grietinę ir viską sumaišome. Patiekdami ant košės užbarstome maltų pipirų pagal skonį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą