REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nerealus skonis, vasaros karštai dienai. Galima patiekti su ledais. Jeigu turite, galite naudoti obuolių uogienę ar džemą.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 400 mililitrų miltai
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 100 mililitrų cukraus
  • 50 mililitrų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • Įdarui:
  • 5 vienetai obuolių
  • 4 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 4 arbatiniai šaukšteliai cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus ingredientus (išskyrus obuolius ir cinamoną) sumaišyti į tešlą.
  2. Pusę tešlos supilti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą.
  3. Kepti 15 min 180 °C temperatūroje.
  4. Obuolius nuplauti, išimti sėklynus ir supjaustyti stambiais žiedais.
  5. Į obuolius dėti 4 a. š. cinamono ir cukraus.
  6. Išimti iškepta tešlą, sudėti obuolius ir supilti likusią tešlą.
  7. Įdėti į orkaitę ir kepti apie 25 - 30 minutes, 180 °C temperatūroje.
  8. Iškepta pyragą apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Aliona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų